ZODIAC KILLER - NOVA IGRA!


NOVA IGRA - Zodiac killer!
Rezervacije otvorene!
Za današnje rezervacije molimo nazovite nas na 091/369 7 666 od 15:30 - 21:00 sati!
Escape room = Team building

Vi povezujete tragove. Mi povezujemo ljude.


NOVO U PONUDI! AI LOCKDOWN!

Nova virtualna team building avantura  u kojoj možete sudjelovati online gdje god se nalaziliNeke od tvrtki koje su nam povjerile:


Etours
Globalna hrana d.o.o.
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
statusM
DBA grupa
Cloud Sense
Alfatec

Želite znati više o franšizi Fox in a box?

VIJESTI / Ključ iz davnine - tragom Ivane Brlić Mažuranić
2024-03-26

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu i Fox in a box Zagreb vas povodom 150. rođendana Ivane Brlić Mažuranić pozivaju na poseban escape room događaj koji će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz svijet mašte i tajni ove izvanredne književnice. Sudjelovanje je BESPLATNO!

Datum: 19.04.2024.
Vrijeme: 17.00 - 21.00 (ulaz u NSK je moguć do 20.00 sati)
Lokacija: Nacionalna Sveučilišna Knjižnica, Ul. Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb

Mjesta su ograničena, stoga požurite, prijavite se na www.nsk.hr/escaperoom i osigurajte svoje mjesto za ovaj jedinstveni događaj!


VIŠE

IMATE LI PITANJA?POŠALJITE NAM EMAIL

KAKO JE BILO KOD NAS?

nismo niti približno očekivali ovakvu maštovitost, originalnost, dosjetljivost, zabavu i poticanje timskog duha! Preporučila bi apsolutno svakome; ne postoji dobna ili mentalna granica. Ekipa koja tamo radi je presimpatična i pristupačna. Za svaku pohvalu. Dolazimo ponovo sigurno

Facebook- I. Hiblić

Ako mislite da Vaš mozak više ne radi kako treba, posjetite ovo mjesto i uvjerite se da su čuda moguća 60 min čiste zabave, adrenalina, timskog rada i uživanja sa ekipom (ujedno provjerite i kakvo je stanja "iznad obrva" i kod ostatka društva) Hvala pre simpatičnim domaćinima i vratit ćemo se sigurno opet,a savjetujemo i svima ostalima da probaju. To be continued...

Facebook- P. Bošnjak

Apsolutno predobro! Sada je to najbolja atrakcija koju zagreb nudi i svakako treba doc odigrat i jednu i drugu sobu. Isplati se svake kune i zabava je zagarantirana. Sat vremena proleti prebrzo! Odusevljena sam!

Facebook- Rotim A.

Odlučili smo se za teambuilding u room escapeu i bilo nam je odlično! Posebno nam je drago da smo se odlučili baš za Fox in a box, osoblje je jako ljubazno i puno podrške za nove igrače! Igre su zanimljive, napete, a uzbuđenje na visokoj razini...ovo je svakako jedan od najboljih teambuildinga! Sigurno se vraćamo!

Reviewed by majagaspic- Tripadvisor

TRIPADVISOR- RASTURAMO!